Donateurs

Donateurs
De Zeeuwse Volksuniversiteit kan niet functioneren zonder de steun van mensen die haar een warm hart toedragen. Met het donateurslidmaatschap steunt u de ZVU met een financiële bijdrage en geniet u een aantal privileges. Donateurs van de ZVU krijgen als eerste de programmagids en de nieuwsbrief toegestuurd. Donateurs mogen ook per seizoen een gratis lezing volgen. Bovendien geldt voor een groot gedeelte van het cursusaanbod dat het donateurslidmaatschap bij inschrijving recht geeft op een korting van € 25,- op de cursusprijs. Mits op tijd aangemeld, worden donateurs met voorrang geplaatst bij een cursus.

Het donateurslidmaatschap bedraagt minimaal € 15,- per cursusjaar per donateur of gezin. U kunt zich als donateur aanmelden via het inschrijfformulier bij een cursus, telefonisch 0118 – 634800 of via zeeland@volksuniversiteit.nl 
Het donateurschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Indien u niet langer donateur wilt zijn, dan kunt u dit schriftelijk melden voor 30 juni. 

Donateurs van de Zeeuwse Volksuniversiteit maken het mede mogelijk dat het bestuur een gevarieerd cursusprogramma kan aanbieden.