Reis naar Italië

Excursie: Reis naar Italië

Mevr. G. Wobben-Furfanelli, docente Italiaans in Zierikzee en Middelburg organiseert voor cursisten en liefhebbers van Italië elk jaar een culturele reis naar verschillende delen van haar moederland. Haar motivatie om dit keer een reis naar Ligurië te organiseren:
Graag geniet ik weer met Italië reizigers van al het mooie wat Italië te bieden heeft. Voor deze reis heb ik Ligurië en het noordelijk deel van Toscane gekozen. De reis data is 10 tot en met 17 April 2019 met vlucht Transavia.
Ligurië, een regio die bekend staat om haar grillige landschap, haar ietwat gesloten bevolking en haar kruidige keuken. Tijdens ons bezoek aan Ligurië laat ik jullie de plekjes zien die het meest tot de verbeelding spreken. Portovenere, Portofino, de dorpjes van Cinque Terre, Camogli en overnachten wij in het pittoreske Santa Margherita Ligure.
In Toscane slapen wij in Lucca en bezoeken wij de wereld bekende plaatsen als Florence en Siena, maar ook Lucca is een leuke oude stad met veel historie. Tijdens deze vakantie bezoeken wij verschillende historische locaties, uitzichtpunten en stranden. In het voorjaar is dit deel van Italië extra mooi vanwege op bloei.
Er zijn meerdere vrije uren ingepland waar je op eigen tempo de stadjes kunt bezoeken. Tevens is er dan gelegenheid om naar vrije keuze te gaan lunchen op de vele zonnige terrasjes of even te rusten op de vele strandjes.
Voor meer informatie kun u telefonisch contact opnemen met de docente op 0111-416884 of een mail sturen naar famwobben@zeelandnet.nl

Inschrijven (reeds gestart)

Begeleider

mevr. G. Wobben-Furfanelli

Datum(s)

Vertrek: 10 april 2019. Voor meer informatie kun u telefonisch contact opnemen met de docente op 0111- 416884 of een mail sturen naar famwobben@zeelandnet.nl

Tijd

12.00 uur

Cursuslocatie

nvt

Cursusgeld

nog niet bekend