Reis naar Italië

Excursie: Reis naar Italië

Mevr. G. Wobben-Furfanelli, docente Italiaans in Zierikzee en Middelburg organiseert voor cursisten en liefhebbers van Italië elk jaar een culturele reis naar verschillende delen van haar moederland. Haar motivatie is om dit keer een reis naar Puglia te organiseren:
Graag geniet ik weer met jullie van al het mooie wat Italië te bieden heeft. Voor deze reis heb ik zuidelijk PUGLIA gekozen. De reis datum is 15 tot en met 22 April 2020. De reis kent 2 overnachting locaties,  Mesagne en Alberobello.
In Mesagne verblijven wij in een Masseria, een antieke boerderij uit de 17de eeuw. Vanuit deze locatie zal het zuidelijk deel van Puglia worden ontdekt met zijn havenstadjes en prachtige stranden.
In Alberobello verblijven wij op nog geen tien minuten lopen van de oude dorpskern met haar kenmerkende witte Trulli. Vanuit Alberobello dat wat noordelijker ligt dan Mesagne bezoeken wij bijzondere nog niet geheel ontdekte locaties maar ook plaatsen als Matera. Tijdens deze reis is er ook gelegenheid om een avond lekker zelf “orecchiette" te leren maken van een echte Italiaanse mamma, maar er zal ook veel in lokale gelegenheden gegeten worden om de verscheidenheid aan producten en “antipasti" van Puglia te proeven waardoor wij ook de nachtelijke sfeer in verschillende plaatsen ontdekken.
Voor meer informatie kun u telefonisch contact opnemen met de docente op 0111-416884 of een mail sturen naar famwobben@zeelandnet.nl

Inschrijven (reeds gestart)

Begeleider

mevr. G. Wobben-Furfanelli

Tijd

12.00

Cursusgeld

nog niet bekend