Chocolade en bonbons

Workshop: Chocolade en bonbons

Na ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekkere bonbon volgt een korte uitleg over de verwerking van cacaoboon tot chocolade. Daarna gaat u zelf aan de slag voor ‘chocoholics’ is deze workshop een geweldige sensatie! Tijdens deze bonbonworkshop maak je onder begeleiding in 3 uur bonbons, snij pralines en truffels. Van chocolade (minstens 18 verschillende, waarvan enkele zeer speciale soorten met 80% cacao), maken we o.a. diverse soorten truffels, vulbonbons, dompelpralines en een overheerlijke bonbonlolly. We hebben keuze uit 42 verschillende recepten met bonbons. Na afloop of tussen door proef je elkaars creaties en neem je een selectie van de zelfgemaakte zoetigheden mee naar huis. Bijna alles wat er gemaakt wordt gaat mee naar huis samen met een receptenboekje.

Inschrijven

Docent(e)

dhr. J. Moerdijk

Duur

1 les van 3 uur

Aanvang

maandag 18 november 2019

Tijd

18.30 - 21.30 uur

Locatie

J. Moerdijk, Roofvogelstraat 53, Heinkenszand

Kosten

€ 50,- inclusief ingrediënten