EFT introductiecursus

Cursus: EFT introductiecursus

Tijdens een introductiecursus EFT (Emotional Freedom Technique) van drie lesavonden, nemen we je mee met uitleg, bijzondere ervaringen en inzichten. Voor elke avond hebben we een thema en ligt de nadruk op kennis van EFT en persoonlijke ervaring. Elke avond kent wat theorie met aansluitend een praktijkoefening.
De eerste avond: wat is EFT en waar kan je dat toepassen? De tweede avond: zelfvertrouwen en onzekerheid. De derde, afsluitende avond staat vasthouden en loslaten centraal. 
De lessen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die willen weten wat EFT voor jezelf kan betekenen. Mogelijk wil je EFT privé toepassen of in een (coach) praktijk, dan is dit een mooie gelegenheid om er kennis mee te maken. 
De avonden worden gegeven door Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Zij vormen IM-Pact Opleidingen en gebruiken EFT op vrijwel dagelijkse basis. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?  Kijk dan op: www.impactopleidingen.nl of eftopleiding.eu

 

Cursus is reeds gestart, inschrijven is niet meer mogelijk.

Docent(e)

dhr. M. de Bokx, mevr. I. Sanders

Duur

3 lessen van 2 uur

Aanvang

woensdag 2 oktober 2019

Datum(s)

2, 9 en 23 oktober 2019

Tijd

19.00 - 21.00 uur

Cursuslocatie

De Spinne, Joseph Lunslaan 7, Goes

Cursusgeld

€ 65,-

Niveau

De cursus gaat op dit moment niet door. U kunt nog wel aanmelden en dan houden wij u op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

Beschikbaarheid

Geen plaatsen beschikbaar