Stembevrijding

Cursus: Stembevrijding

Iedereen heeft een stem en gebruikt deze ook. De stem wordt ook wel “de spiegel van de ziel” genoemd. In iemands stem klinkt de gemoedstoestand en dus de kwetsbaarheid van de persoon door. Jezelf écht laten horen is dus best spannend maar wel een voorwaarde voor wezenlijk contact. Om gehoord én gezien te worden.
Het vraagt dus moed om jezelf kenbaar te maken. Bij het stembevrijden zit de bevrijding voor een groot deel in het overwinnen en klank geven aan de weerstand die je hierbij kunt voelen.
In vijf avonden ervaar je hoe het is om al zingend en klank makend je licht te laten schijnen over dat wat jou drijft en/of tegenhoudt om jouw leven ten volste te leven. Elke les heeft een thema, deze zijn: overgave, verlangen, loslaten, liefde en wil. Een cursusavond kan bestaan uit meditatie, eenvoudige mantrazang, gesprekjes en klank geven aan wat er in jou leeft n.a.v. het thema van de avond of wat er zich op dat moment aandient.
Spreekt dit je aan? Resoneert dit bij jou? En voel je het verlangen en de bereidheid om je te openen, de deksel eraf te halen, de kurk eruit en te stromen? Geef je dan over aan dit “klinkend” avontuur dat stembevrijden heet. Je bent welkom.
De zorgvuldige begeleiding van deze avonden is in handen van Yvonne Labrujère. (stembevrijder opgeleid door Jan Kortie). Om deze cursus te volgen hoef je geen geoefende zangstem of zangervaring te hebben.

Cursus is reeds gestart, inschrijven is niet meer mogelijk.

Docent(e)

mevr. Y. Labrujère

Duur

5 lessen van 2 uur

Aanvang

woensdag 3 november 2021

Datum(s)

3, 10, 17, 24 november, 1 december 2021

Tijd

19.30 - 21.30 uur

Cursuslocatie

ZB, Kousteensedijk 7, Middelburg

Cursusgeld

€ 95,- donateurs / € 120,- niet-donateurs

Beschikbaarheid

Geen plaatsen beschikbaar