Laatste lezing in de cyclus 800 jaar geschiedenis van Middelburg op donderdag 16 november

De spreker van de avond is Katie Heyning en het thema is: “Kunst en kunstnijverheid ”. Aanvang is om 19.30 uur in de aula van de ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg.

In 2017 viert Middelburg 800 jaar stadsrechten omdat het oudste overgeleverde stadsrecht dateert uit 1217. De Gemeente Middelburg en vele anderen organiseren in het jubileumjaar 2017 tal van activiteiten. Eén ervan is de uitgave van een boek over 800 jaar stadsgeschiedenis. In acht onderwerpen passeert de bewogen geschiedenis van de provinciehoofdstad de revue. Hieraan leveren diverse gerenommeerde auteurs een bijdrage. Het boek Middelburg. Gezicht van de stad wordt op 1 november gepresenteerd.

Inmiddels is binnenkort alweer de laatste lezing van deze cyclus: op donderdag 16 november: Kunst en kunstnijverheid door Katie Heyning. Bij deze afsluitende avond zijn alle auteurs van het boek aanwezig. 
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!! Losse kaarten zijn verkrijgbaar à € 10,- bij De Drvkkery of online: www.dedrvkkery.nl/tickets 

Gepubliceerd op: 01-11-2017