Leren klussen bij de ZVU!

De Volksuniversiteit organiseert in Middelburg binnenkort een leuke cursus voor iedereen die altijd al heeft willen leren…….Klussen!! Even een lamp ophangen of een gaatje boren. Het zijn niet echt heel lastige klusjes. Toch beginnen veel mensen er niet eens aan. Laat de gedachte dat u niet kunt klussen varen en begin gewoon bij de basis. In 6 bijeenkomsten leert u de basisbeginselen over boren, elektriciteit (stekkers), houtbewerken, schuren en verven. De cursus start, bij voldoende deelnemers, op maandagavond 29 oktober. Cursusplaats is een werkplaats van ROC Zeeland. U kunt zich tot uiterlijk 22 oktober a.s. opgeven via deze website.

Gepubliceerd op: 10-10-2012