Reis door Puglia in Italië

Image
Reis Italië

Onze enthousiaste docente Italiaans Graziella Wobben organiseert een nazomerse reis door Apulia (Puglia) van 6 september tot 13 september 2023. Vertrek vanaf Rotterdam met een Transavia-vlucht. Deze reis biedt dagelijkse uitstapjes, Italiaanse les en (als de groep het leuk vindt) ook een kookprogramma. Het verblijfadres is de oude Massaria Martuccio in Mesagne, een historische boerderij die omgebouwd is tot een luxe hotel.

Vanuit dit onderkomen, dat op 20 minuten van het vliegveld Brindisi ligt, worden dagelijks uitstapjes georganiseerd naar bezienswaardige locaties die binnen een uur rijden te bereiken zijn met een luxe minibus. Denk hierbij aan Ostuni, Lecce, Otranto, Gallipoli en Alberobello enz.

In het hotel kan Italiaans les worden gevolgd die door Graziella zal worden gegeven. Ook worden ons in de namiddag de fijne kneepjes van de Pugliaanse keuken bijgebracht door de Chef.Veel reizigers die u zijn voorgegaan, hebben Puglia in hun hart gesloten en komen graag weer een keer terug.

Inschrijven kan per direct en vanwege het geringe aantal plaatsen geldt 'vol is vol'. Wie interesse heeft, moet snel contact op nemen met docent Graziella Wobben via het mailadresfamwobben@zeelandnet.nl