Programma

De Zeeuwse Volksuniversiteit heeft een ruim aanbod aan cursussen. U kunt kiezen uit het grootste aanbod aan talencursussen in de regio en daarnaast kunt u bij ons terecht voor cursussen, lezingen en workshops op allerlei gebied: algemeen, filosofie, koken, creatief, yoga en mensendieck, kunst en cultuur, fotografie, mens & maatschappij en computer.

Bij de volksuniversiteit staat het plezier in leren voorop. De cursussen worden verzorgd door deskundige, enthousiaste docenten in gemoedelijke sfeer. Deelname aan een van onze cursussen geeft je de kans om kennis te delen, nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te leren.

Cursus: Mijn digitale leven - persoonlijke digitale gegevens op orde

Wat doe ik met mijn digitale gegevens? Dat is een veel gestelde vraag tegenwoordig. Het Zeeuws Archief speelt daarop in met een introductiecursus waarin kort een aantal thema’s aan de orde komen, zoals: wat is een digitaal archief en wat verstaan we onder digitale gegevens?

Cursus: Social media

Tijdens deze cursus behandelen we in drie lessen de basisprincipes van social media en kijken we wat het beste bij u past. Het is belangrijk dat u met uw eigen apparaat -tablet of laptop- goed kan werken en de basisvaardigheden beheerst.

Cursus: Windows 10 basiscursus

Bij de basiscursus Windows 10 wordt u op weg geholpen met dit steeds meer gebruikte programma voor op uw pc.