Programma

De Zeeuwse Volksuniversiteit heeft een ruim aanbod aan cursussen. U kunt kiezen uit het grootste aanbod aan talencursussen in de regio en daarnaast kunt u bij ons terecht voor cursussen, lezingen en workshops op allerlei gebied: algemeen, filosofie, koken, creatief, yoga en mensendieck, kunst en cultuur, fotografie, mens & maatschappij en computer.

Bij de volksuniversiteit staat het plezier in leren voorop. De cursussen worden verzorgd door deskundige, enthousiaste docenten in gemoedelijke sfeer. Deelname aan een van onze cursussen geeft je de kans om kennis te delen, nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te leren.

Cursus: Italiaans voor beginners

Een beginnerscursus Italiaans voor wie meer wil weten over deze mooie taal! ​​​​​​​

Cursus: Engels - vierde jaar, spreekvaardigheid

Deze cursus is bedoeld voor mensen die twee of meerdere cursussen Engels hebben doorlopen.

Cursus: Praktische filosofie en levenskunst

Filosofie kan men omschrijven als het onderzoeken van de vooronderstellingen die ten grondslag liggen aan de vragen die in het dagelijkse leven, in de cultuur en in de wetenschappen worden gesteld. ​​​​​​​Het doel van de cursus Praktische Filosofie is het vergroten van inzicht in jezelf en (in relatie tot) de wereld. Wat is goed? Wat zouden wij goed of slecht moeten vinden? Wat zijn wij?...