Cursus: Chocolade en bonbons

Tijdens deze bonbonworkshop maak je onder begeleiding in 3 uur bonbons, snij pralines en truffels. Van chocolade (minstens 18 verschillende, waarvan enkele zeer speciale soorten met 80% cacao dus echt puur), maken we o.a. diverse soorten truffels, vulbonbons, dompelpralines en een overheerlijke bonbonlolly. We hebben keuze uit 42 verschillende recepten met bonbons. Na afloop of tussen door proef je elkaars creaties en neem je een selectie van de zelfgemaakte zoetigheden mee naar huis. Bijna alles wat er gemaakt wordt gaat mee naar huis samen met een receptenboekje.

Inschrijven

Docent(e)

dhr. J. Moerdijk

Duur

1 les van 3 uur

Aanvang

maandag 12 november 2018

Tijd

18.30 - 21.30 uur

Cursuslocatie

J. Moerdijk, Roofvogelstraat 53, Heinkenszand

Cursusgeld

€ 45,- inclusief ingrediënten